"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, March 25, 2010

Jalan-Jalan di JJ Taman U

Hehehe..jalan-jalan beli sayur sebenarnya... si minah kecik ni tengah selera makan so mama excited sangat nak masak. Bukan beli benda2 sangat pun..beli sayur biasa-biasa dengan ikan sikit je..

Ingatkan tu je..abah belanja makan kat Rasamas.. alahai..ingat best sangat.. iklan punyala gempak. Mintak tu tak de..mintak ni takde.. apa benda la...sampai tak semangat nak amik gambar hidangan. Tak de la sedap sangat.. makan sikit dah jadi muak..wek.. masak guna instant..ketara sangat rasanya..

Layan gambar Tina je la.. macam-macam aksi si Tina ni kat dalam restoran rasamas tu..






Oh ye..abah belikan kek secret recipe untuk mama sebab semalam belum beli kek. tapi lupa ambik gambar la.. sorry.. kek coklat indulgence..yum yum...thank you yang!

1 comment:

Zaidah said...

mintak skit bleh tak....yum3...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...