"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, April 5, 2010

Baby Special Pose Contest


Contest ini dianjurkan oleh Aqilah's heaven dan mama terjumpa contest ni dalam blog mamazakwan hehehe...

*
*
*
*
*
dan gambar contest pilihan mama ialah

" saya rasa pose ini begitu special kerana.. gaya spontan ini menampakkan pipi Tina yang tembam dan matanya yang bulat.. mulutnya yang penuh dengan fries tu..alahai...sangat comel..."

Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
Tarikh Lahir : 22 Oktober 2007
Nama Mama : Nor'Aisah Abdan
Email : mama_echah@yahoo.com.my



Sesape yang nak join..klik kat contest banner ye!

4 comments:

CatlinaFly said...

good luck dear! :)

aqilahheaven said...

salam.. alolololo.. comel nyer tina!! same mcm aqilah ek suke mkn fries!! good luck ya!! :)

Qistina's Mama n Abah said...

Ina.. tq...jom la join

Qistina's Mama n Abah said...

aqilahheaven - tq menerjah.. harap ada luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...