"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, April 19, 2010

Baru

Kali ni mama tak nak cite panjang-panjang lah sebab nak post gambar botol air & botol susu baru Tina je.. hehehe..nak jugak tu..




Both botol air & botol susu ni mama beli kat Pasaraya Kini, Kota Tinggi sebab tengok botol air & botol susu kat Jb mahal sangat. Tak ada yang murah dari RM9.90 walaupun tak berjenama & tak BPA Free.. pergh. So balik kota weekend aritu mama ajak mak mama & Tina merayap cari menda-menda ni..

Tak de la penat berjalan mencari pun.. both RM6.99 each. Berbaloi la.. brand Fiffy.. sebenarnya nak buang botol susu yang guna sekarang. Jangka hayatnya dah nak tamat..dah dekat 6 bulan guna..

Wo..Tina suka botol susu ni..lain dari yang lain kan..

5 comments:

Lelord said...

Along...aku pun suke beli botol susu

Zaidah said...

sha ...zai pun nak carik botol susu murah...dah survey kat angsana tapi mahal...sebab zai nak beli dua tiga botol...memang betullah sha klu yang tak ade jenama pun RM10.00

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

chomeyy nya botol susu tina....

Qistina's Mama n Abah said...

Lela Lord - Hehehe.. anak yang menyusu mak dia pulak yang geram tengok botol susu kan lord!

Zai - itulah Zai..sha dah tengok kat mana2 pun kat Jb ni..semuanya sama.. 9.90 tak kira pendek ke panjang, brand ke tak..yang 3 biji botol satu pack pun ada yang mencecah belasan ringgit tu..

Ibu Damia - hehehe..comei kan..

lily azliyana @ mama zara said...

mahalnye botol susu kat jb..kat sini ok lagilah nk carik botol susu murah..klu brand pureen yg bpa free pon leh dpt less than rm10..=)

nway, mmg cumei sgtlah botol susu tuh..unik bentuk die..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...