"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, April 26, 2010

DiMana Mama Beli AQUADOODLE?

Hai selepas post AQUADOODLE tu ramai pulak yang bertanyakan dimana nak beli. Mama lupa pulak nak bagitau kat dalam post aritu. Kesian pulak kat kawan2 blogger mama yang tertanya2.. ok lah..mama bagitau semua orang yang berminat la ye..

Dengar.. Dengar ... Dengar...

Kepada rakan-rakan blogger yang berminat nak beli AQUADOODLE, sila search nama LITTLE TWINKLE kat dalam facebook masing-masing. LITTLE TWINKLE ni takde website ke blog ke..dia cuma jual kat dalam facebook aje.. ADD la dia..dah tengok lah item jualannya..

Harga AQUADOODLE tu (masa mama beli ye..) RM35.90 sahaja. Tambah dengan standard courier.. (itu kena tanya..penjual..) adalah dalam RM40++.. diulangi okeh..masa mama beli. Takut pulak harganya berubah dek perubahan harga shippingnya ke ..mana la kita tau kan.

Oh ye..sedikit pesanan dari LITTLE TWINKLE ye.. add lah dia dalam facebook anda, inform padanya yang anda berminat dengan AQUADOODLE dan anda tau mengenai Aquadoodle dari mama tina ..(nor'aisah abdan) promote la mama sikit..hehehe...Dia akan tag anda bila AQUADOODLE sudah sampai stok ke tangannya.. ok..senang je kan..

Semoga kawan-kawan mama sekelian puashati.. Jom galakkan anak-anak menulis & menconteng dengan AQUADOODLE!!

Selesai dengan aktiviti promotion..harus ada gambar Tina..kan blog Tina..ek..

Ok..meh tengok gambar-gambar Tina dengan Aquadoodle lagi..hehehe kali ni dengan abah sekali enterframe..pasal abah pun seronok melukis untuk Tina guna Aquadoodle..Jom layan..


sambil baring pun jadi..dah kata dah tangan ke lain..mata ke lain..apa2 la nak asalkan bahagia





sibuk suh abah lukis lizard la..rama2 la..ulat bulu la..fish. elephant, snail, bunga, semut..hehehe abah pandai lukis..mama dia..hanyut..





tekun abah melukis layan anak dara dia..actually abah pun sukakan Aquadoodle nih..





Owh..tekunnya..




pose untuk mama..alahai..cayangnya!

8 comments:

Lelord said...

along ko order je lagi satu AQUADODOL ni tuk grobb

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pandainya abah qistina lukis...mesti qistina pun akan pandai cam abah jugak kan...

thanks for the information..

Diamilikku said...

thanx for the info dear...tapi betullah..abah tina pandai melukis..nampak real....tina sila ikut abah yer berbakat dalam "seni"

Lady Qay said...

cntikkkkk lukisannyerrr...nk bli jg lerrr

Qistina's Mama n Abah said...

Lord - abah dia tak menconteng dinding..so dianya takyah..share dgn tina je

Ibu Damia - Ayu..amin..eh..jom lah galakkan Aleesya & Ayyunnie menconteng..hehe

Sue - Thanks for the complement..abah dia tau la nak lukis. Mama dia je kureng sket bab2 lukisan nih dari kecik2 lagi..

Lady Qay - Jom2 beli untuk zharfan..tak rugi. banyak faedahnya

mamalieyna said...

abahnye pun leh menumpang sekaki eh...best ni..hikhik..menarik! ^_^

Lady Qay said...

i dah order dkt twinkle tuh, dah bis la plak...cri pnya cri ada la jg..tp mhl skit aaaa..40 tk msuk pos..tpi oke la..hihi

Qistina's Mama n Abah said...

mamalieyna - memang menarik..dan paling penting tak takut dinding & lantai kena conteng hehehe...

Lady Qay - tu la..sha check semula stock baru 90x116cm..besar tu tapi pennya 2.. anyway..beli kat mana ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...