"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 11, 2010

Lappy Oh Lappy..


Mama dengan abah memang tau Tina sangatlah teruja dengan komputer & laptop. Tapi tak dan lagi nak belikan sebab tak jumpa yang worth untuk dibeli.

Alkisah, masa pegi C4 aritu kami sengaja amik lappy dan bagi pada dia. Niatnya kalau dia suka..belilah..kalau tak..letak balik. Sepanjang dalam troli dia dok diam main lappy sambil mama mengekor abah kesana kemari pilih barang untuk hamper. Tina diam jek dok.

Dah siap membeli..nak gi cashier counter..dia dah sibuk nak berdiri..nak dukung dan nak turun troli. Bagi lappy pun dah tak mo dah. Kesimpulannya mama & abah tak jadi belikan. Dia memang cepat bosan bila main yang mainan punya.. kalau bukak desktop atau laptop skolah abah..wah..cepat je dia capai mouse. ...

Agaknya ada ke lappy mainan yang macam real? Tak pernah pulak nampak lagi..anyone?

1 comment:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...comeyynya lappy pinky tu...dah lama cari kat jusco tapi tak der warna pinky....kat c4 yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...