"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, April 24, 2010

Review: Menulis & Menconteng Dengan AQUADOODLE

Few days ago mama ada pesan AQUADOODLE untuk Tina dari Little Twinkle. Bila dapat confirmation mama terus bank in payment dan esoknya dapat sms, AQUADODLE akan di courier. Dan hari ni ia dah pun sampai. Hehehe sukanya!


inilah dia bungkusan AQUADOODLE tu..





bila dah bukak..nampak lah macam ni..




ini pen AQUADOODLE.. ink dia air je..senang kan..





pastu..tu tulis je la..takyah takut conteng dinding punye lah..





complete set AQUADOODLE..


Bila mama bagi kat Tina AQUADOODLE nih..dia suka sangat. Dia kan suka menconteng. Jom tengok aksi dia dengan menda ni..

mata ke lain..tangan ke lain..janji conteng. dia bukan kira..




AQUADOODLE ni cukup besar untuk duduk atau baring menulis diatasnya..



video


Dan mama sangat puashati lah dengan AQUADOODLE nih. Eh, macam promote pulak..hehehe..takpe lah credit to Little Twinkle kan sebab jual produk yang bagus macam ni.

Jadi.. ibu2, mama2, mummy2.. AQUADOODLE ni sangat sesuai untuk anak2 yang sedang suka menconteng dan menulis macam Tina ni. Tak payah takut dia menconteng dinding pun. Cuma isikan air dalam pen dia..there it goes! dah boleh bagi anak menulis & menconteng..

Sekian untuk produk review kali ini hehehe... saja nak share barang yang bagus untuk anak je. SHARING IS CARING kan..

6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bagus gak aquadoddle ni kan...tak lah budak2 conteng merata2....lagi satu just guna air jer sebagai ink...boleh bagi URL dia tak?

Zaidah said...

zai pun mcm berminat jugak...mintak url nyer sha...

lily azliyana @ mama zara said...

ohh..kire pen ni cube boleh diguna atas kain tu jekla yek (ehh..kain ke tuh..sukati jek sebut)., bagi kat zara pon mesti die suka ni..

nak jugak link nye sha..mahal tak satu set nih..=D

nurulazham said...

wah..seronokla tina yek!
elok la tu..drpd dinding di contengnya..huhu... ;)

MeRy said...

Nice stuff...how much is that?

Diamilikku said...

wahh menarik..nak beli jugaklah untuk alesha...hari tu belikan crayon..dia gigit masuk mulut pulak..haiyyyaa sangat membahayakan okay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...