"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 22, 2010

Tag Selongkar Handbag

Mama ditag lagi. Kali ni bukannya 1 tapi 2 tag sekaligus. Tamak tul mama najla nih la.. hehehe. Okeh la.. tengah mood melayan tag ni..mari kita siapkan tag selongkar handbag nih.. Nasib baik sekarang ni mama pandai bawak hbag dah..kalau tak kelaut la jawabnya tag ko ni lord!


Ini handbag mama yang terkini. Handbag murah below rm50..hehehe.. pandang sekali masa tu..sangat berkenan. Jom tengok apa ada dalam dia..


Kuang..kuang..kuang.. segala macam khazanah dunia ada kat dalam ni.. yang korang nampak ni surface atas je..yang bawah dia..wallahuaklam.. jom tengok lebih dekat isinya..


kahkahkah... surat panggilan exam 2 minggu lepas pun masih ada tau...



Dari kiri ye:-
purse hello kitty (jangan gelak.. mama suka design dia)
cermin mata ( tak mengaku rabun tau..tapi bawak jek la..)
Wet wipe
Kaler merah tu bekas cincin
Gelang mak datin
Brooch
Jam hantaran tunang
Dlm plastik tu aksesori sandal crocs Tina
Tisu
Sepit rambut
Pen-drive
Nivea punya Lip treatment
Pantene Hair mask
Yang putih bulat tu krim gatal untuk Tina
Pen
Perfume Tommy Girl


Barang-barang yang selalunya ada dlm handbag tapi gambarnya mama tak ambik ialah :
Tuala good morning
Pampers
Sepasang baju Tina


Haih..sape mama nak tag ek? Ha..
siti mrsdjones & Zai

Jangan malu..silalah selesaikan tag anda ye!


2 comments:

mrsdjones said...

Thanks for the tag Sha! Akan diusahakan as soon as possible ok ;)

Sarah's Daddy and Mommy said...

Woww, your bag quite a lot of stuff yeah.
But me, only kalah by you with few items. I also carries huge bag with a lot of Sarah's stuff.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...