"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 8, 2010

Warna 2010

Hehehe..takde apa sebenarnya, saja menukar design & warna baru blog aje. Boring pulak tengok yang sama je. Tukar warna untuk serap aura baru dalam ber'blogging' ..yela tu..

Siap tukar gambar header baru tuh. Penat menggodek sebab terlupa camner nak tepek gambar tu kat dalam header..dia tak guna html kan.. karat gak rupanya sikit otakku ini. Kena letak minyak sket baru ok..wahaha..

Kali ni letak gambar Tina sesaja.. takde gambar mama & abah pun. Tukar selera kan..
Ok lah.. tu je pun yang nak dikhabarkan sebenarnya...

2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

HEHE..patutlah pelik tadi mula2 masuk rumah ni..tgk2 gambar qistina jer...
btw...cun dan nampak soft rumah baru ni...

Qistina's Mama n Abah said...

Thank you!! ... suka sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...