"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, May 3, 2010

Aduhai Dugaan Betul...

Hish.. ni macam entri mengeluh je bunyi dia ek? Bulan-bulan terakhir nak habis bayar kereta ni memang sangat-sangat menduga kesabaran la. Bulan lepas kereta rosak.. bulan ni peti ais pulak yang rosak..aduhai..lemah betul

Actually abah yang tercucuk bahagian dalam fridge masa bersihkan.. apa lagi..kuar la semua gas dia. Mama rasa macam ada batu jatuh atas kepala tau...

Tanya kat kedai..kalau repair + isi gas maybe dalam RM200. Tapi tak hantar pun lagi.. berbaloi ke tidak nak repair dengan harga tu? Tolong..!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...