"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 22, 2010

4016 Red Delicious Apple


Semalam sempat menyinggah ke Tesco dan kat bahagian buah mama terpandangkan apple kat dalam kotak. Kat situ ada sangat banyak saiz apple tapi mama berkenankan yang paling besar dan paling merah.. tengok-tengok namanya 4016 Red Delicious Washington Apple. Dan harganya pulak..jangan terkejut.. RM1.89 sebiji.Wah..

Tak nak bagi kempunan mama ambil sebiji sahaja. Esok-esok kalau teringin belilah lagi sebab kat rumah ni mama sorang je yang suka makan apple. Abah suka pisang..tapi semalam kat tesco pisang takde.. Tina memang tak suka apple..

Ini gambar dari yahoo.. malas betul nak ambik gambar apple kat peti ais tu.. yang mama pilih semalam lagi merah 50% dari gambar nih.. nampak sangat sedap okeh..

Layankan je la selera orang morning sickness ni ek..hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...