"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, June 23, 2010

Aktiviti Bersama Abah

Cuti skolah aritu abah sempatlah melayan anak dara dia melukis dan belajar. yelah, abah masa cuti tu pun sibuk kan..dengan kursus..tusyen.. tapi sempat jugak melapangkan masa kul 10 malam melayan Tina nak melukis. Siap gunting-guntng & tampal kat 'Learning Wall' Tina lagi ha..



Macam-macam benda dorang ni lukis, handphone la..gajah la..cicak la..cd upin ipin la..pendek kata, apa je Tina sebut abah akan lukiskan dan guntingkan..



Ada pooh jugak, remote alarm, bola.. suka la Tina

Last but not least.. video 2 beranak ni..


video

8 comments:

mamalieyna said...

seronoklah tina tu..si ayah melayan sepenuh hati..siap potong tampal! ^_^

lily azliyana @ mama zara said...

wahhh..seronokny tina bile abah melayan die ek..pndai en abah melukis..sume menjadik..ehehehe

Sarah's Daddy and Mommy said...

Woww...the wall is so beutifully decorated with all the learning poster and pics.

Who's idea yea in using it as "Learning Wall"..brilliant!

MeRy said...

Nice deco for the wall..

Sha@Mama Tina said...

Mamalieyna - memang..hehehe... sesekali abah dapat melayan..suka la tina

Sha@Mama Tina said...

Mama Zara - dari mama tina yang melukis lebih baiklah abah yang buat..hehe mama nak lukis cicak pun tak pandai

Sha@Mama Tina said...

Joanne - The learning wall is me and my hubby's idea. We plan to deco it as well as we can and put everything tina need on the wall itself. She always can go and see everything there..hehe..

Sha@Mama Tina said...

Mery - Thanks.. try to deco itsome more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...