"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, June 7, 2010

Cerita Breakfast


Hehehe..tengoklah bila sikecil belajar buat 'peace'.. penat ajar tau
Breakfast yang dah lama tak buat kat rumah.. mushroom soup & garlic bread
Tina memang suka mushroom soup tapi mama tak nak dia selalu sangat makan macam ni.

Pagi tu Tina menghabiskan semangkuk pink tu mushroom soup & 2 1/2 keping roti gardenia bakar sapu garlic spread.. jangan tak caya tau!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...