"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 26, 2010

Kelly's Life Giveaway

Mama dah lama jugak ikuti Kelly's Life ni. Seronok baca cerita2 kat dalam blog ni. Pemilik blog ni sangat rajin pergi kelas masakan, buat kek, hias kek.. dan macam2 kelas lah dia pegi.. hasilnya pulak cantik2 belaka..

So, sekarang ni Kelly's Life ada buat giveaway tau.. jom tengok hadiah dia dulu nak bagi naik semangat ber'giveaway' datang..hohoho...


Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC




Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )




Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )

Oke, sudah tengok hadiah kan.. syarat2 penyertaan dia sila tengok kat SINI

Jom..Jom.. meriahkan giveaway Kelly's Life.. OOO..lupa plak.. ada hadiah misteri jugak untuk referral yang paling banyak disebut oleh pemberi komen..hehehe jadi sesiapa yang tau mengenai giveaway ni dari blog mama silalah sebut blog mama ek..TQ IN ADVANCE..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...