"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 8, 2010

Sample Susu Enfamama Dah Sampai




Efficient betul la MeadJohnson ni..beberapa hari lepas call jek, hari ni dah sampai sample susu mama.

Dulu cuba minum masa pregnant Tina tapi tak boleh masuk, akan keluar balik tapi kali ni kena cuba lagi.. bukan untuk mama..untuk babay yang kat dalam ni..

Tina pun excited nak tengok susu mama..kan selalunya Tina je yang dapat sample susu..hehe




Muka baru bangun tido nih..hehehe.. rasa macam makin tembam jek pulak Tina nih..

10 comments:

Qaireen Arina said...

salam akak..dah lama rina tak singgah sini..tup tup Tina nak dapat adik dah...Tahniah yer...terlambat wish...hope makin bahagia...

Sha@Mama Tina said...

Salam Rina.. ha'ah lama Rina tak kesini. Akak pun lama tak gi sana tengok aneesa. Apa khabar dia agaknya?

Tq..tq..tq.. tak terlambatlah.. masih baru lagi berita ni pun. Sesamalah kita bahagia dengan family tersayang..harap Rina pun mcm tu.. :)

MeRy said...

Hope this time can drink this enfamama milk. I also drink the same milk chocolate flavour wen I was preggie Ryan lastime. Remember to keep the tinfoil for redemption.

Drama Mama said...

comelnya tina! i love her hairrrr!!! i dulu pun macam u memang takleh masuk susu, tapi my mum paksa masa dia datang jaga i dekat2 nak beranak tu. terpaksa la telan ja.

enfamama sedap ka?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Sha@Mama Tina said...

Thanks Mery. Last time enfamama & anmum any flavour cannot go in wor! But this time have to try again..

Ya ya..the tin foil..

Sha@Mama Tina said...

Drama mama - Sedap? kalau dah tak suka susu tu mana ada susu yg sedap ..hehehe..

sama la..mana2 yang mampu dipaksa..saya paksa jek minum. Yang nak kuar balik..bia la dia kuar

Thanks sebab drop by tengok Tina.. rambut Tina ni mcm rambut barbie.. gulung2 spring..hehe.. kenan anak kawan hubby dulu..

Mamamya said...

hai along...

dah pi check-up ker? kat mana? aritu aku pi klinik keluarga pun dapat sample susu ni...tp sygnya tekak ni x blh nak terima....

so,aku tukar pada anmum perasa coklat...alhamdulilah blh minum....

Sha@Mama Tina said...

Hai is..tak lagi la. Aritu 29/5 je aku scan kat penawar sekali. Dapat asid folic.

Sample ni meadjohnson yang kasi. Aku tak try lagi pun. Ntahlah.. ngeri nak minum..ko tau jek la ku mana pernah suka susu!

Diamilikku said...

su dulu minum enfamama coklat..kalau yang putih tak leh masuk..yg coklat nyer sedap..hehehhe

Sarah's Daddy and Mommy said...

Last time I requested chocolate flavour, also ended up vomit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...