"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, June 2, 2010

Tak Tahu Kenapa..

Tak tahu kenapa sekarang ni..penyakit 'M' datang bertimpa-timpa. Ya Allah kadang-kadang ada masanya nak online pun tersangatlah malas. Rajin jalan-jalan blog kengkawan sekelian tapi.. nak letak komen pun punyalah'bencinta'.. aduhai...

sekarang ni tiap-tiap malam tido awal sikit. Bukan apa..nak elakkan pening dipagi hari. Mama harap kengkawan mama sekelian faham ye.. bila semua ni dah beransur ok..mama akan ber-online semula seperti selalu. Rindu nak update blog tapi MALAS nya YA ALLAH..

Mama berdoa agar fasa ini dapat dilalui dengan tabah.. hehehe.. elleh macam la baru 1st time pregnant ek..hahaha..

Takdelah..tengah malas tahap gaban tu je..

14 comments:

mamalieyna said...

yee kalo malas dtg menyerang, mmg tokleh nak buat apa, redha je..huhu..moga kerajinan dtg eh pasni..

lily azliyana @ mama zara said...

rasenya simptom2 terbaru ibu mengandung zaman skang ialah malas online selain morning sickness dsb..hehehe..bukan ape, most of my blogger's frens yg mengandung skang ni sume pon kena simtom yg sama..malas update blog n kdg2 tgk pc pon nak muntah..hehehehe

Lelord said...

ekekekke pembawakan. ok gak karang anak ko sik nak on9 jek along

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betulallah kata lily tu..ramai yg ngandung awal2 memang malas nak online..

apa2 pun jaga kesihatan ok..

Sha@Mama Tina said...

Mamalieyna - huhuhu...harap2 cepatlah kerajinan datang balik. Bukan apa.. sian kat blog yang sunyi sepi nih. Anyway tq sebab memahami..hehe

Sha@Mama Tina said...

Mama Zara - Aih..betul la Lily..kelakar bunyinya tapi memang ada betulnya. Takpelah, sha rehat dulu. online ssekali tengok berita kawan2 sekelian.. :)

Sha@Mama Tina said...

Lord - Dulu masa Tina aku giler main game yang mencabar minda.. yang kali ni ntah.. kita tengok nanti..hahaha

Sha@Mama Tina said...

Ibu Damia - Hai..begitulah kiranya ayu.. lama jugak tak jengah blog ayu nih. tak tengok lagi cerita percutian ayu sekeluarga tuh..

Mamamya said...

x per long...aku memahami....take a rest...

Diamilikku said...

morning sickness lah tu..no hall lahhh..memahami sesungguhnya..take care tau sha

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - thanks ... ko pun sama..rest lebih sket

Sha@Mama Tina said...

Sue - Thanks sue.. doakan fasa ni cepat berlalu..rindu berblog!

mrsdjones said...

Sha expecting ke? dah berapa minggu ni? waaa.. congrats! nampaknya ketinggalan keretapi lah saya ;) Take care ye..

Sha@Mama Tina said...

siti - Ha..kan dah tertinggal train. lama tak nampak siti pun sebenarnya. Baru 5 minggu je.. I will..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...