"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, July 6, 2010

Mama Berehat Seketika.. Doakan Mama Cepat Pulih

Kalau lepas ni tak ada update dari blog mama ni untuk sekurang-kurangnya seminggu bermakna mama akan balik ke rumah mak mama untuk berpantang & berehat seketika. Susah nak berehat dirumah je sebab tak ada sape nak tengokkan Tina nanti.

Waktu post ni mama tulis, mama dalam keadaan sakit yang boleh dikatakan kronik jugak. Sekejap sakitnya tak terkata.. keluar sedikit buku darah, sakitnya akan hilang seketika..kemudian datang lagi

Kawan-kawan..doakan mama cepat pulih. Mama nak berehat betul-betul. Insya'Allah bila dah pulih nanti mama akan kembali berblog semula ye..

Semoga bertemu kembali

7 comments:

MeRy said...

Tkcare ,Sha!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kenapa tak buat D & C??? lebih selamat dan cepat....ayu 2 kali gugur memang buat D & C jer...

lily azliyana @ mama zara said...

take care ye sha..rest bebetul nanti..harap tina ok tak meragam kat umah nenek die nanti..=)

@>--ummi zahra--<@ said...

jg diri bebaik..rehat banyak2..jgn pikir yang bukan2 k...

Zaidah said...

take care yer sha

Drama Mama said...

take care sis...rehat and have a good rest. semoga cepat sembuh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Diamilikku said...

take care sha..rehat n pantang betul2....su doakan semuanya ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...