"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, July 28, 2010

Tepung Gomak!

Tengoklah ni.. nak marah kesian..kecik lagi bukannya faham pun tapi ntah apa-apa je keje sibudak comel rambut gulung-gulung ni tau..

almari tv atuk yang menjadi mangsa kejadian..



dia berenang tau sebenarnya atas lantai berbedak nih..geram betul tengoknya!



aih..sempat posing kat mama tuh.. cantiknya la kundur sorang ni :)





hahaha.. yang ni tak tahu nak kata apa..buat muka tak bersalah la pulak..



Aduhai cantiknya anak mama!! Kalau nak tahu.. sebotol sedang bedak anakku yang baru bukak sehari habis ke lantai..

Atuk nenek pun tak boleh nak cakap apa dah.. urut dada je lah hehehe.. Mama biarkan je..tak larat nak marah sebab masa dia buat ni mama tengah berpantang..

6 comments:

@>--ummi zahra--<@ said...

alahai..tomei nyer..bermandi bedak..confirm sebatu aunty dah bau wangi tina ni..

jiHAN said...

http://jihan-story.blogspot.com/2010/07/tagging-game-beg-kepunyaan-tuan-hamba.html

Diamilikku said...

hahahahha...alesha pun suka main bedak...aduhh letih dah nak marah..last2 biarlah nak asalkan ko bahagia

MeRy said...

OH.....the whole floor and tina's face full of powder.......become a clown???? ahhaha:)

mrsdjones said...

kekekeke... Sha, rasanya girl mmg suka main bedak kut ek! Zara haritu pon habis bedak johnson yg botol besar tu dia main. Tabur ke lantai ke katil aduihhh... haritu semua org yg tido atas katil habis baju bercapuk2 :p Tina look so cute and innocent hehe... sure tak sampai hati nak marah kan kan?

MommyAngel said...

Oh dear ..... but what to do, kids are always kids so just take picture and show them when they grow up lo, hehehehe ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...