"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 10, 2010

Ayu Little Cottage GiveAway


Pagi-pagi bukak blog..owh sudah ditag oleh mama najla untuk ikut GA dari Ayu from Ayu Little Cottage so apalagi jom la join!

Dan sebelum tu jugak.. Mamamya..anda ditag


Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan kedalam beg tersebut dan kemanakah anda akan bawanya?
(what kind of question???)

Jika mama dapat quilt bag ini, mama akan bagi pada Tina supaya dia boleh letak harta benda dia setiap kali keluar jalan-jalan. Jadi nampaklah ke'girly'an nya anak dara mama tu..

Senang saja kan.. Jom join.. Oops..lupa
DISINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...