"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, August 9, 2010

Barney Dinner Set

2 hari lepas mama & abah bawak Tina pergi Jusco Taman U sebab nak carikan hamper untuk baby jiran sebelah rumah yang baru je bersalin. Tak tau nak kasi apa..kami beli hamper Anakku je utk baby tu. At least tak payah susah-susah pikir baju seluar muat ke tidak sebab baby boy tu agak besar..3.65kg

Paling selamat beli toiletteries baby jek la.. hehe

Tapi yang tak selamatnya adalah..
cuba tengok gambar-gambar kat bawah ni..



ha.. amik kau..barney dinner set yang dipegangnya tak mo lepas..ah..sudah dak kecik ni..




tengoklah betapa gembiranya air muka dia.. happy jek.. memang masalah betui kalau tengah 'giler' character kartun nih.. semuanya dia nak..pantang nampak barang-barang barney nih..kopak..kopak..




ha gambar yang ni dia request mama snap okeh! siap berposing maut bagai..siap posing tak tengok kamera tu yang tak larat tuh.. hahaha...
Tak kisah la nak.. asal bahagia..

5 comments:

MeRy said...

Nice barney set...Tina sure very happy and will finish up her meal everyday.

lily azliyana @ mama zara said...

best lah tina dapat hasil..mmg nmpak cute sgt meal set barney tuh..=D

Sha@Mama Tina said...

Mery - Every meal barney and barney again.owh..

Sha@Mama Tina said...

Mama zara - memang sgt cute..and yg ini is the last peket kat rak..tgk2 lg da takde dah..

Diamilikku said...

alesha je takde set makan cartoon character lagi..everytime gi shopping mall she's more addicted to playland area rather than toys area..so selamat la...skrg makan pun dalam child set yang color2 beli kat ikea je...tingin gak nak beli set cartoon nih..nantilah nak gi carik buat surprise kat dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...