"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, August 30, 2010

Buat Pertama Kali Di Bulan Ramadhan Ni.. Muntah Waktu Sahur!!

Sebelum mama cerita panjang sket, jangan buat andaian dulu ye.. mama tak pregnant tau. Mungkin mama cuma masuk angin sebab dah seharian tak makan nasi. Pastu masa berbuka pulak teruslah minum air teh ais dan melayan Tina makan KFC.

2 ketul tau mama makan. Balik dari rumah mak mama, ok jek. Takde rasa apa-apa yang pelik pun. Start bangun nak masak sahur, amik kau..dah rasa pening-pening. Tapi gagahkan jugak masak sahur. Bila abah dah start makan jek mama rasa dah tak boleh tahan sangat nak muntah. So.. uweekk kan la dlm bilik air...

Sudahnya mama tak makan nasi lagi sahur pagi ni.. dah tak selera dah. Tapi so far.. mama rasa ok sket la nih.. takde la pening lagi. Tak tau la petang2 nanti pulak...

8 comments:

Zaidah said...

semoga sha tak apa2kan.....kot2 nak ade baby lagi kot

MeRy said...

Hope u wil be fine..

Diamilikku said...

take care..rest well..

lily azliyana @ mama zara said...

harap tk melarat lah ek..tp mmg suspen tgk tajuk..yelah, mane tau ade rezki dh preknen balik kan..=p

Sha@Mama Tina said...

Zai - Mintak2 tak apa2lah..cuma masuk angin sbb berbuka tak ikut sunnah hehehe

Sha@Mama Tina said...

Mery - Thanks..hope so

Sha@Mama Tina said...

Sue - thanks sue.. sha tak apa2..

Sha@Mama Tina said...

Mama Zara - sha pun harap tak melaratlah akibat kelalaian sendiri. Rezeki nak dpt baby balik? .. mudah-mudahan berkat ramadhan ataupun syawal menyebelahi la kan..hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...