"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, August 26, 2010

Hadiah Star Letter Lagi!!!!

Mama & Tina seronok sangat hari ini
sebab
hadiah 'Drypers Parenting Circle'
dah sampai.. yahoo..

Dengan tak mahu banyak cerita, jomlah mama nak berkongsi dengan kawan-kawan blog mama sekelian gambar hadiah yang Tina dapat..
syukur alhamdulillah..
Tina nampak seronok sangat..


Tina seronok sangat menarik kotak..hehe



Disuruh posing..dia lentokkan kepala pulak..




Drypers Drypantz XL32 x 4 Jumbo Pack



Inilah kotak yang besar tu!




Hadiah-hadiah lain..plush toys, hand puppet, set of books & note book


Biasanya la..ikut selama ni apa yang mama selalu dapat setiap kali star letter parenting circle, memang macam ni. Cukup dengan drypers atau drypantznya, dengan buku-buku cerita english version, dengan plush toys, hand puppet dan pernah 2 kali dapat eco bag & diaper bag..seronok kan. Itu yang membuat mama bersemangat nak response kepada soalan-soalan para ibu bapa tu. Bagi idea & ikut pengalaman sendiri biasanya.. kalau nasib baik maka terpilih untuk dapat star letter

THank You SCA!

4 comments:

nurulazham said...

uii..beshnyee..
mcmana nak dapatkan mende2 ni?

MeRy said...

COngrats...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...bestnya dapat semua ni..save budget..

jiHAN said...

http://jihan-story.blogspot.com/2010/08/friendly-blogger-award.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...