"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, August 7, 2010

Ini Meja Tina..

Kat post lepas mama dah bagitau yang kami tengah cari meja yang sesuai untuk Tina kan.. well.. susah nak jumpa meja yang cantik & tahan lasak untuk si anak dara yang lasak ini okeh.. so sebagai jalan penyelesaian sementara, mama terfikir nak guna side table yang abah amik kat umah mak dia ni sebagai meja tulis untuk Tina.

Meja ni nampak je usang sket tapi solid kayu dia. Tina panjat pun tak kan melendut punyalah..dijamin..

Ini hasil tampalan yang tak seberapa.. tahan beberapa jam jek..pastu ntah mana ntah..














So buat sementara waktu masalah meja selesai. Tina pun suka sangat dengan meja ni. Cuma dia tak kuat nak angkat-angkat kesana kemari. Kalau nak angkat..mama kena tolong.

And dia memang suka guna meja ni..untuk makan..main-main..even makan & tengok CD pun nak duduk dekat meja. Owh..lupa cerita..kerusi dia mama guna kerusi kedai RM2 tapi kerusi tu berharga RM3.50 untuk dipadankan dengan meja ni. Kerusi tu Tina memang da book awal-awal.. asyik dia je yang amik dari dapo mama...

Nantilah..mama ingat nak sampul meja ni..tampal stiker banyak2.. Tina mesti suka!

5 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

biar nampak usang, asal tahan lama...hehe

MeRy said...

Still looks nice......at least Tina love the table.

Sha@Mama Tina said...

Ibu Damia - betullah Ayu.. kena berjimat2 sket kan..

Sha@Mama Tina said...

Mery - ya..still look nice and tip top just need a little bit of deco may be.. :)

jiHAN said...

org ingat meja tu!!! hikhikhik tina seksi ler.. cumils!! aisya bogel je trus..hakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...