"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 31, 2010

Kontest..Aku Punya Bear


Saya nak namakan teddy bear ni sebagai "KeeKa"

"Teddy bear ni harus jadi milik saya untuk penyeri kepada koleksi teddy bear yang saya ada. Teddy bear free yang pakai gown macam ni saya belum ada lagi.. cute la.."

Tag 2 orang kawan.. hmm..
Mama zara
Mama Najla

Sila klik link dibawah untuk join :-
http://noieizan.blogspot.com/2010/07/kontest-aku-punya-bear.html

1 comment:

Lelord said...

good luck..aku join gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...