"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, August 19, 2010

Tina @ Bazar Ramadhan Kipmart Kota Tinggi


First day puasa dengan mak & atuk kat kota Tinggi. Kami keluar ke bazar ramadhan kat kipmart kota tinggi. waktu tu awal lagi. Tak ramai orang pun tapi hujan. Mama pakaikan Tina plastik kuih kat kepala supaya tak kena hujan..hehehe..

Tina dukung dengan nenek. Mama tak kuat nak dukung dah..kusmangat..





Mama suruh Tina buat 'peace' tu sebenarnya tapi dia belum pandai. Asal angkat jari je peace la..hehe..muka cam puasa je Tina? Hehehe.. ini muka ngantuk sebenarnya sebab dah seharian tak tido pun. Kat rumah atuk kan..susah la nak suruh dia tido asyik berkepit dengan atuk jek..

Bila la kita nak balik berbuka dengan atuk & mak lagi ek Tina..?
(hehehe...soalan utk abah tu sebenarnya...saja je tanya Tina..)


1 comment:

Diamilikku said...

hahahahhaha...comei je tina pakai plastik tuh..dah macam aksesori rambut dah pun..hahahahhaha..so sweeet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...