"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 21, 2010

Aiseh.. Kena Jugak

Minggu ni sibuk betul dengan cerita 'malware' sampaikan kat mana2 blog pun cerita pasal ni. Tak sangka pulak malam ni blog mama pulak kena..hish..

Thanks tu mama najla sebab bagitau mama yang dia tak leh masuk blog mama sebab ada serangan malware..

Amarannya cenggini..
The website at sha-noraishah.blogspot.com contains elements from the site mama-syafi.blogspot.com, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for mama-syafi.blogspot.com.

Perghh.. nasib baik mama najla tu inform sepakej.. sekali dengan online scan..hahaha..zapp!! terus scan after buang mama syafi punya blog dari list. Mintak ampun la mama syafi ye.. terpaksa.. nanti add balik..

Mama ada provide widget untuk online scan tu kat sebelah kiri nun..ha..silalah scan blog anda jugak ye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...