"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, October 28, 2010

Kenapa???

Addehhh...
Ha..kenapa la beberapa hari ni badan rasa lesu jek..sakit sana..sakit sini..rasa macam badan ni tak tentu arah je.

Mungkin sebab tak cukup tidur malam la kebelakangan ni. Sejak-sejak akhir ni mama asyik terperanjat je tido malam. Terperanjat oleh bunyi-bunyi yang entah apa-apa. Bila dah terperanjat je kompem la mama berjaga hingga azan subuh. Lepas abah gi sekolah je mama akan tidur tak hengat dunia..tapi kunci jam la untuk keselamatan..

Hajat dihati nak keluar mencabut rumput-rumput yang menyakitkan mata & hati tapi badan kata "no..no..no" tak larat nak keluar.

Mama benci betul bila terasa macam ni. Otak nak buat itu ini tapi badan kata tidak..mungkin mama perlukan rehat yang cukup..ohoho..deepavali kena balik umah mak mama la..mama nak rehat & tidur puas-puas..nasib baik mak mama faham kan..dia tau mama tak tidur lena waktu malam kat rumah sendiri..aduhai..

Nak update cerita2 & gambar2 Tina sangat banyak tapi I just cant do it..I am too tired..mintak maaf la kat kwn2 yang datang menziarah..mama tak dapat nak jalan-jalan rumah kengkawan sementara waktu..mama tengok ada kawan2 baru yang datang menjengah..nanti mama jalan-jalan ke blog anda ye.. maaf sangat-sangat..

Kepada yang beri sokongan terhadap QEES COLLECTION mama ucapkan terima kasih banyak2.. mama sentiasa alu-alukan komen membina dari kawan-kawan sekelian..

~ there goes my mood swinging~

1 comment:

MeRy said...

Tomorrow is always a better day..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...