"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, November 9, 2010

Busha Oh Busha..



Mama ingatkan Tina tak muat pakai Busha.. tujuan utama amik busha & jual kat QEES COLLECTION adalah kerana nak bagi Tina pakai busha..

Hehe..setelah dicuba..ha..kat atas tu hasilnya..comei sangat tau..yang ini busha saiz paling besar iaitu 95. Mama bercadang nak order busha lagi la.. Mama rasa Tina pakai busha sangat cute..hehe :)

8 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

busha ni sejibik cam ayyunie punya..dapat hadiah menang contest..hehe..btw ayu tak pernah lagi beli busha..

Lelord said...

hhehheee

MommyAngel said...

It's really cute!! Not only that you love it but I truly love that too! The colour is so cute too!

lily azliyana @ mama zara said...

Zara pon ade few helai koleksi busha..suka pakaikan dgn dress..=D

Sha@Mama Tina said...

Ibu Damia - Ayu..busha ni mmg kalau girl pakai sgt comel..ada org suka pakaikan dgn gaun..sha tak pernah lg sbb tina ni lebih suka pakai jenis seluar..

Sha@Mama Tina said...

Lord - hehehe...cute

Sha@Mama Tina said...

Caroline - I think that i fell in love with busha already leh.. :)

Sha@Mama Tina said...

Mama Zara - tu la selalu gak perasan zara pakai tp selalu tak nampak muntot comelnya tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...