"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, November 30, 2010

En3 Terakhir

Ini entri terakhir sebelum mama & keluarga bertolak ke perak pada 1 disember nanti. Ini pun sambil2 jek mengemas pakaian..sambil online.. :)

Blog mama akan sunyi sepi selama 12 hari la sekurang-kurangnya sebab kami plan nak berada di rumah adik mama selama 10 atau 11 hari. Bergantung kepada keadaan jugak lah..

Doakan perjalanan kami selamat ye kawan-kawan
selamat pergi
selamat dalam perjalanan
selamat disana &
selamat balik

Ada umur panjang insya'Allah kita bertemu lagi disini
pertengahan Disember nanti ye..
~Doakan kami~

2 comments:

Mamamya said...

semoga selamat pergi & balik....

mrsdjones said...

Selamat bercuti Sha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...