"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, November 18, 2010

Freebies Dari Scott Emulsion

Sejak beberapa minggu yang lalu, mama mula beri Tina minum Scott Emulsion untuk membantu nya mengekalkan kesihatan setelah menerima cadangan dari beberapa orang rakan. Tak sangka pula rupanya scott emulsion orange sedang ada freebies!

Tengok freebies dia yang Tina sandang nih..



Mama sebenarnya nak pilih design tiger sebenarnya tapi design tiger dah takde..habis. Yang ada cuma penguin ni je..boleh la..dari takde kan



My lil princess bergaya dengan backpack barunya

Actually backpack ni agak besar juga. Tapi 'kebesarannya' sesuai la dengan Tina..

2 comments:

Lelord said...

hehehhe ok la tu

MeRy said...

I am looking forward for this freebies..Sibu dun have it yet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...