"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, November 28, 2010

Fuhh..Leganya

Few weeks ago.. Mama sangatlah risau bila Tina berada dalam keadaan yang mcm ni
V
V
V
V


Masalah yang sangat menyeksakan jiwa raga seorang ibu..
menangis-nangis
menjerit-jerit
sembunyi-sembunyi
bila tiba masa nak 'membuang'
kesian sangat
Macam-macam mama buat untuk tolong
akhirnya..
percubaan yang entah keberapa kali ini membuahkan hasil yang mama mahukan
Mama happy sangat
Dan kini
Dah hampir seminggu..proses 'membuang' berjalan lancar
tanpa tangisan
Lega sungguh..




Good Job Mama!
Good Job Tina!
Mama happy sangat tengok Tina kembali seperti sediakala..




3 comments:

Lelord said...

btul aku dulupun x sanggup tengok nanjlaa beria2 nanges. ko bg tina makan ape along

mamalieyna said...

Alhamdulillah..apa ikhtiar yg membuatkan proses membuang Tina kembali normal ye?..bukan apa, ada sorang mmber blog anaknya ada masalah ni jgk..mana tau bleh diapply tuk anak dia pulak..

apapun senang hati skrg kan...

Sha@Mama Tina said...

Lord & MamaLieyna - tengok post baru ye..jom kita kongsikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...