"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, November 3, 2010

Kebun Kecil Mama..




Ini sebenarnya entry menayang gambar kebun kecil mama.. bukanlah rajin sangat menanam pun cuma sayang pulak tanah tu kosong jek..

Bila mama tanam2 macam ni pagi2 lepas abah gi sekolah tu ada la jugak mama keje nak cabut2 rumput ke pe kan..

Tengok tu..pokok lada mama tengah berbuah dengan begitu lebat sekali..sape nak lada angkat tangan..hehehe :)

1 comment:

idah @mama izzya said...

rajinnyer bercucuk tanam
kat umah idah stop dah cucuk2 ni sebab start musin ujan kan
aritu mak mertua ngan asben tanam terung ,bendi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...