"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, November 19, 2010

Our 5th Wedding Anniversary

Hari ini..19 November 2010..jam 5 petang tadi maka genaplah 5 tahun usia perkahwinan mama & abah. Tak sangka begitu cepatnya masa berlalu.

Mama ingatkan abah lupa..tapi rupa-rupanya abah pun ingat. Tengah malam tadi dia dah wish happy anniversary.

Rancangan nak makan-makan terpaksa ditunda sebab Tina tak sihat. Bimbang pulak bawa dia keluar malam2 dengan cuaca tak menentu ni..

5 tahun sudah berlalu..lot more years to come
harap2 mama & abah akan tetap tabah mengharungi
cabaran hidup berumahtangga
bersama-sama
selamanya

sha'M .. Dulu, Kini Dan Selamanya..

8 comments:

ibuayahdamia said...

happy 5th anniversary...semoga berbahagia selalu ke anak cucu...aminn

Lelord said...

Selamat Ulangtahun Ke-5...moga ko ngan Grob sentiasa berbahagia. Tolak ansur itu perlu dalam kehidupan berumahtangga. Doakan aku juga begitu yek

SyUhAdA said...

slmt mnyambut ulangtahun yg ke-5..
smoga brkekalan dan smakin btmbah bahagia..

Dilla Ady said...

hepi anniversaryyyyyy...

Sha@Mama Tina said...

Thank you Ayu..Amin..

Sha@Mama Tina said...

Lord - Thanks Lord.Macam tak percaya cinta zaman belajar sekarang ni dah sambut wedding anniversary ke-5..hihihi

Semoga kita sentiasa tabah meniti dugaan berumahtangga ye lord.. insya'allah

Sha@Mama Tina said...

Thank You syuhada!

Sha@Mama Tina said...

Thank you diella!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...