"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, November 25, 2010

Tina Beransur Sihat

After few days on medication, nampaknya Tina menunjukkan tanda-tanda kembali sihat. Selepas sehari semalam makan ubat Tina dah tak demam lagi. Cuma selsema & batuk masih ada..

Hari ini, Tina dah tak selsema lagi cuma batuk sesekali masih ada. Masih kedengaran kronik tapi hanya sesekali. Alhamdulillah..

Oh ye..mama, abah & tina nak pergi bercuti2 malaysia. Hehe.. Kami akan gerak 1 Disember nanti. Dan mungkin blog mama akan sunyi sepi selama 10 hingga 12 hari rasanya. Tengok keadaanlah macam mana. Yang pasti.. kami nak bawak Tina jalan-jalan..

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

baguslah tina dah beransur sihat..=D..nway, bestnye dgr org nk bercuti2 mesia..nk cuti2 jugak!!!tp both laki bini tgh bizi skang nih..huhu

Lelord said...

sama la ngan najlaa ni...

MeRy said...

Glad that Tina is recovering..Happy Holiday..goin whr?

Sha@Mama Tina said...

Lily - tu lah..lega rasanya dia dah bertambah baik conditionnya. Maklumlah..musim2 ujan nih..senang jek alahan dia menyerang

Ooo tengah bz ke? so takkan langsung takde plan percutian? ala..dapat spend time together2 sehari dua pun jadilah dari takde langsung

Sha@Mama Tina said...

Lord - aduhai...cepatlah musim ujan ni berlalu...letih la..

Sha@Mama Tina said...

Mery - yeah..glad with this..planning of goin somewhere but not cfm yet..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...