"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, December 14, 2010

Kembali

Mama & keluarga selamat kembali semula ke negeri Johor setelah 12 hari bercuti ke negeri Perak. Baru hari ini sampai semula ke rumah sendiri setelah merehatkan badan semalam kat rumah mak. Penat memang sangat terasa. Ini pun macam tak larat nak menaip tapi mama gagahkan juga.

Terima kasih kepada kawan2 yang menjengah ke blog kecil mama.. kisah percutian akan cuba mama tulis secepat mungkin

Kami mungkin nak ke KL pula dalam sehari dua ni tapi masih tak sure lagi..
Uhhhh...penatnya...

1 comment:

Mamamya said...

wah..seronoknya ronda2....aku dah x larat long nak b'jalan2....:D

P/s: ada tag kat sini....

http://wishmeluck-mamamya.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

nnti tgk yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...