"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, December 25, 2010

Mr. DIY?


Hehe..Mr DIY shop ni kami jumpa kat Pekan Parit Buntar, Perak. Masa 1st lalu..malam..tak sempat singgah sebab anak2 dah penat. Esoknya kami pergi lagi sebab masing2 teruja nak tengok apa yang ada dalam Mr DIY tu

Bila dah masuk..hmm..ok la puas hati. Ala-ala kedai serbaneka. Macam-macam benda ada. Murah2 jugak. Dalam melilau-lilau tengok barang tu..Tina terjerit-jerit sebab dia jumpa beg baby BJ & beg Riff ( barney collection) harganya pun murah..baru RM21 each je. Tapi tak sesuai la untuk Tina sebab beg tu besar.. tina kecik..hehe

Last2 kami pancing dia dengan buku2..ha..lupa terus dia pasal beg tu. Sampai 3 ke 4 naskhah buku berlainan dia ambik. Sukahati la nak..janji bahagia..

Sempat jugak kami ke Gedung hari2..besar gedung hari2 diorang tau..kat situ dapatlah baju sekolah abah 2 helai..seluar slack sehelai..harganya amat berpatutan..

Yang lain2 biasa2 je..just jalan-jalan sekitar pekan..walaupun pekan dia kecil..tapi dah membangun la daripada 5 tahun lepas yang mama pergi..mama suka pekan ni..hehe..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...