"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 8, 2011

Happy Baby Contest

Yuhuu..mama dapat jemputan lagi untuk join contest. Kali ni dari Mamamya yang sedang sarat menunggu hari bersalin tu..hehe.. Sape-sape nak join jugak..klik banner ok!



syarat²nya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan mempunyai alamat di Malaysia. - done

2. Mesti jadi follower OurdreamsOfLife dan MyLittleWonder - done

3. Buat entry pasal GA ini dengan tajuk 'HAPPY BABY CONTEST'. - done

4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang berumur di antara - done

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011
Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011,

beserta details seperti :
NAMA ANAK, NAMA IBU dan TARIKH LAHIR ANAK
dengan temanya 'HAPPY'..takmo gambar nangis²yek.

5. Copy dan letak gambar banner di atas di dalam entry anda bersama backlinknya (kalau nak letak kat sidebar pun boleh..tak diwajibkan). - done

6. Tag seberapa ramai kawan yang anda kehendaki (minimum 1 orang). - done

7. Boleh tinggalkan komen beserta link kat blog OurDreamsOfLife atau Contest . - done

8. Closing date : 17 Januari 2011 05.00pm.

9. Keputusan adalah muktamad.

v
v
v
v
~Gambar Contest~
Kategori B


Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
Nama Ibu : Nor'Aisah Binti Abdan
Tarikh Lahir Anak : 22 Oktober 2007

Akhir sekali..mama nak tag Lily Azliyana aka Mama Zara

1 comment:

Ina Hashim said...

salam,

thanx for joining......gud luck to you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...