"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 1, 2011

Selamat Tinggal 2010 Penuh Kenangan, Selamat Datang 2011 Penuh Harapan..

Tahun baru sempat mama, abah & Tina sambut kat rumah sendiri buat kali pertama. Kitaorg sebenarnya baru je balik dari rumah mak mama. Jalan jammed kat depan kemayan city hingga lah kat depan giant skudai..aduh..penuhnya..

Sib baik abah cepat bertindak, kami membelok ke sutera mall..fuhh!! selamat dari terperangkap. 5 minit sebelum countdown tahun baru kami dah selamat sampai..alhamdulillah..

Apa azam tahun baru? Terus terang mama tak pernah berazam sepanjang tahun baru dalam hidup. tapi tahun ini mama seperti dapat semangat baru. Mama nak jadi isteri, ibu, anak, menantu,ipar & ummat yang lebih baik dari tahun lepas sekurang-kurangnya..insya'allah

Semoga rezeki menambah ahli keluarga menjelma dengan semangat tahun baru ni. Mama harap2 sangat. Kesian Tina main sorang-sorang.

Selamat tahun baru sayang..selamat tahun baru sayang mama.. love u both very2 much..i do!

2 comments:

Lelord said...

selamat tahun baru... yup moge2 dapat la kita tambah ahli kuarga

mrsdjones said...

Selamat tahun baru mama Sha! Semoga azam tahun baru 2011 dapat dicapai. ;)

Redjambu~
Mrs Djones' Journey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...