"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 22, 2011

Tina The Dora?


Hehe..Tina The Dora ke..Dora The Tina ke.. sama je kan
Baju Dora ni adalah hasil 'rayapan' abah & mama kat uptown masa gi KL end of last year. Penat tau berjalan..berpusing cari baju dora..ni je la yang kami jumpa.

Suka giler Tina dapat baju nih.





Peace!.. suka sangat buat jari macam ni tau kalau mama ambik gambar dia..Ni gambar masa pagi..lepas mandi..pakai baju sumer..siap sepitkan rambut lagi tu ha..almaklumlah rambut 'Goldilock' Tina tu dah panjang. Kadang2 menganggu dia suap makanan..kadang2 sampai masuk2 mencucuk telinga..hihihi




Sepit Mickey Mouse..RM1 per pcs beli kat U-Mall. Ingat mama nak menambah koleksi sepit2 dan pengikat rambut sekelian..nantilah..si comel ni agak cerewet pilih sepit..siap nak suruh dukung2 nak tengok sepit2..

Mama tengok anak dara kawan2 lain mcm mamanajla & mama zara tengah giler kan princess..tapi Tina belum lagi la nampaknya. Dia tak pandang pun princess..sebab dia tengah angau dengan Dora.. barney.. toy story..

Tina..tina.. :)

7 comments:

Lelord said...

hahhaha mmg najlaa suka bangat ngan princess skang, tp shaun the sheep mmg xleh tinggal, aku jumpe dh bag kambing tu tp mahalnyaaaaa

MeRy said...

Nice...

MeRy said...

Nice...

Sha@Mama Tina said...

shaun the sheep? yang mana ek? hehe..

Sha@Mama Tina said...

Mery - thanks!

lily azliyana @ mama zara said...

cantik baju Dora Tina tuh..tina pon makin besar makin ayu n cantik..lagi2 bile rmbut die dh pjg ni kan..sweet sgt bile die ikat rmbut or sepit2 mcm nih..=D

mrsdjones said...

Sha,
Anak dara saya suka je barang2 princess n barbie, tp sepit rambut takmau pakai! Dress pon. Aduh rugila dress banyak2 tu pakai beberapa kali je. Sekarang suka nak tunjuk independence semua nak pilih sendiri. Pening dibuatnya! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...