"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, February 7, 2011

1st Giveaway - Blog aieentheprincess



Mama tak sempat berkenalan pun lagi dengan tuan tanah blog ni tapi mama tertarik dengan GA yang dia anjurkan. Hadiahnya tu menarik-narik hati untuk join. Simple jek blog ni tapi penuh dengan item-item comel.. sukeee...

syarat2 nya senang je..


1. promote giveaway ni kat blog korang...paste gambar
giveaway ni sekali tau...
2. tinggalkan jejak kat shoutmix tu...plus your comment
3. be my follower
4. masukkan blog http://aieentheprincess.blogspot.com ni
dalam senarai blog korang
dah pon siap
pemenang akan dipilih melalui lucky draw
tarikh tutup : 14 february 2011 (isnin)

Takdelah banyak mana pun nak kena buat kan..biasa2 jek.
Harap2.. lucky draw ida ni luck untuk mama ek..

OOPS! Terlupa pulak..
NAK JOIN?
Klik Banner GA ye..

1 comment:

Mamamya said...

mood nak join GA n contest dah melayang ntah ke mana....uhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...