"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, February 10, 2011

Alhamdulillah.. Hadiah lagi. Thank You SCA

Dah lama sebenarnya tunggu hadiah ni. Hujung tahun lepas punya kemenangan 'star letter' tapi tahun ni baru sampai. SCA dah semakin sibuk agaknya. Tak kisahlah..yang penting hadiahnya sampai.

Budak penghantar sky net tu pun macam dah kenal mama. Mana taknya, setiap kali parcel yang guna sky net, mesti dia yang hantar. Hehe.. sampai dia pernah tanya..apa benda ni kak? Refer to kotak hadiah from SCA tu la. Mama cakap.. hadiah dari Drypers.. dia senyum jek

si comel mama yang sambut kotak depan pintu..macam tau-tau je dalam tu penuh dengan hadiah yang mama dapat untuk dia.. :)



ini dia kotaknya..sedang & agak berat jugak. Bahagian2 tertentu terpaksa di 'heart' kan ..hehe




Dan proses membuka kotak pun bermula..biasalah Tina kan..mama cepat-cepat snap gambar jek

siap request gunting tu..macam pandai je..



bersopan-santun betul la anak dara ni bukak kotak. 10 minit pun belum siap apa2. Yang bahagian atas tu mama dah gunting dulu sbb ada file & surat



Apabila dah bukak.. tadaa...




Okeh..okeh.. hadiah dia in details ye..

Dyrpantz XL32pcs x 3 pack



Coin Bank x 2



Treasured Moments photo frame x 2



Sheep sticker book x 1


And hadiah yang paling best adalah..

Recording Soft Toy from simple dimple..siap ada tuala hijau kecik lagi dalam tue!


And last but not lest tentulah gambar si comel Tina dengan simple dimple bear dia..




Tina memang sangat gembira dengan hadiah-hadiah ni. Mama tentulah lagi happy kan sebab dapat jimat duit beli diaper Tina..plus..dapat hadiah-hadiah sampingan lagi. Nak ikutkan..dah sangat banyak hadiah mama menang dari drypers.




Tina bergambar bersama hadiah-hadiah kemenangan mama untuk kali ini
Memang mama menang untuk Tina sayang..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...