"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, February 3, 2011

Happy Birthday Abah!









WITH LOTS OF LOVE..
MAMA & TINA NAK WISH
HAPPY BIRTHDAY KAT OUR PRINCE CHARMING FOREVER
ENCIK MOHD NOOR HISHAM B. JEMAIN

mama tak dapat nak belikan hadiah mahal
in fact dah beberapa tahun abah tak dapat hadiah birthday kan
but this year
i managed to bought a small gift
hasil usaha mama
biar kecil..biar tak branded
mama harap abah sudi terima


but ABAH
we love u more than you can ever think

semoga abah sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik
dirahmati & dilindungi ALLAH selalu
walau dimana abah berada
walau apa jua yang dilakukan
kasih sayang kami sentiasa bersama abah

WE LOVE U!
Happy Birthday..

1 comment:

Lelord said...

epi besday to Gerob....weh ko jd buat surprise ngan ciskek ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...