"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, March 17, 2011

Kadang-kadang Terasa Macam Diri Ini...

Dah putus asa.. dah letih mencuba
dan
alasan-alasan yang sewaktu dengannya
dan
kadang-kadang hingga terlupa..
rezeki itu rahsia Allah
tapi
keinginan untuk menambah ahli keluarga baru tu kadang-kadang sangat menyebabkan hati ini stress..

Tolonglah dengar kawan-kawan..
Mama dah letih mencuba & mengharap keajaiban berlaku

Mungkin rezeki cuma seorang agaknya..
Mama terima seadanya
Terima kasih..syukur ya Allah atas kurniaan
yang seorang ini..

Mama dah letih
Mama dah letih
mama dah letihhhhh...

4 comments:

Mamamya said...

jgn mcm tu long...kurang2nya ko dah ada tina...aku dulu tunggu 6 tahun baru dapat afiqah....sabar...insya'allah pasti ada rezeki utk ko n suami.

Sha@Mama Tina said...

entahlah is..bukan tak bersyukur..bukan.. cuma terasa dah penat..dalam hati masih mengharap cuma dalam otak ni..dah terlalu letih menunggu

Lelord said...

uiks jangan mengeluh camtu..ko kena redha long, ada rezeki ada la adik tina tu nanti

Sha@Mama Tina said...

thanks lord sebab ingatkan aku..agaknya aku stress kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...