"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, March 31, 2011

Korang Dah "SEMAK GULA" Susu Anak-Anak?

Dah beberapa hari nampak iklan yang suruh semakgula ni

nak semak asyik lupa jek

malam ni teringat

dan buat

Hasilnya..

v
v
v
v
v
v
v
v




Huh!!.. Benarkah ini semua????

Korang dah check ke belum?

Korang check kat

www.semakgula.com.my

gi la check..

pastu buat post ye..

kita kongsi result "semakgula" susu anak-anak kita..

Ok?

Apa langkah mama seterusnya nih?

4 comments:

Citarasa Rinduan said...

bagusnya...

ayu nak checklah...
umaib guna susu anmum

Mamamya said...

a'ah..perasan gak iklan ni...nak pi check lah...tq yer long

Diamilikku said...

ala..tak leh nak check kat opis nih...kena block..balik umah selalu lupa...ishhhh...

Jamie said...

cuba baca kat sini plak pasal gula dlm susu ni >> http://www.bengkungmoden.com/blog/breastfeeding-menyusukan-bayi/gula-dalam-susu-formula/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...