"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, March 21, 2011

Private Celebration Untuk Kami Bertiga

Kami ke..




Yang terletak kat





Taman Universiti..dekat jek dengan rumah




Aksi-aksi menunggu pesanan..

sibuk sebut..nak kek..nak kek..




Masa ni sibuk dah bertanya.."mana kek Tina ni?"



Ini hidangan pilihan

Ice cream 3 scoop utk Si puteri comel




Golden Nugget untuk si kekasih hati




Chocolate Indulgence untuk birthday mama




Air ni lupa la nama dia. Beli satu jek..kongsi sebab berdasarkan pengalaman lepas..air semuanya bawak balik..tak habis..


Okeh..
Layan gambar-gambar pulak




Birthday Mama yang diraikan..hikhik..lama dah tak enterframe gambar tuan punya blog.. :).. aik..kenapa pipi mama nampak begitu bulat ye..hmmm.. mungkin hanya perasaan sahaja kot..





bersama siputeri kesayangan..elok je bersepit mickey mouse..




kakak wakilkan mama tiup lilin.. part2 ni kasilah kat dia..semenjak dua menjak ni pantang nampak kek..nak tiup lilin saja..




Dia jugak yang rasmikan chocolate indulgence mama.. hehe..


Aiseh..baru terperasan gambar kekasih hati takde kan. sebab abah jadi cameraman malam ni..kan meraikan mama gitu..hihi

Walaupun gambar kekasih hati takde..takpe..
Sayang.. kau selalu dihatiku

Thanks kat abah sebab bawak mama & Tina makan kek birthday kat secret recipe malam ni. Happy sangat walaupun hanya kita bertiga jek meraikannya.. ia sungguh bermakna buat mama
Thanks yang

Kepada semua yang wish kat FB..thanks a lot. Ramai sangat..tak dan nak sebut sorang2. You know who you are kan..thanks from the bottom of my heart..terharu..ramai yang ingat lagi kat mama

Hmmm.. mama dah berusia 33 tahun dah..
semoga mama semakin matang, semakin tabah mengharungi kehidupan
mama mohon dilimpahi rezeki & kebahagiaan hingga ke akhir hayat
Hanya ada satu impian yang belum tercapai..
Mama nak lengkapkan kebahagiaan ini dengan at least seorang "hero"
untuk menemani abah disamping mama & Tina
Korang doakan impian mama ni dimakbulkan Allah ye..
Amin


What a wonderful birthday feeling
syukur alhamdulillah

4 comments:

Lelord said...

selamat ulangtahun yek..

hahhaha bab pipi bolat tu dulu, kini, selamanya beb tak caya ko tya is

Mamamya said...

yer2..aku setuju....bukan semua org dapat pipi bolat2 gitu....mcm pipi noraniza idris tue...ngeeee...comel2!!!

long...nampak keke indulgene ko tu..aku semalam baru dapat resepinya...terasa nak buat sendiri plak...klu aku berjaya nnti blh hadiahkan kat ko......:D klu berjaya lah...huhuhuhu....mcm rumit sikit membuatnya tp aku nak try juga.......

Sha@Mama Tina said...

Lord - Thanks lord..mana ko pegi..mabuk kapal terbang ke..hihi

oo..pipi tu memang dari dulu ek..grob kata pipi macam telo ayam grade A+ haha..

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - ngeee... malu ai!

Ooo rumit ke nak membuatnya? patutlah SR jual mahal kek tu ek. Tak pe..aku tunggu ko berjaya buat. nanti aku order jek kat ko..boleh adjust2 sket rasa coklat dia tu..nak ngabiskan satu slice rasa mcm nak muntah..coklat dia pahit..tapi aku tetap suka indulgence jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...