"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, March 30, 2011

Setelah Sekian Lama

Tak berurut satu badan, alangkah bahagianya dapat berurut

bukan setakat mama, Tina & mak mama pun join sekali.

Kali ni selesa teramat sebab mama gi amik bidan tu kat umah dia

bawak datang mengurut mama, Tina & mak mama kat umah jek



Actually umah bidan tu dengan umah mama dekat jek

tapi sebab abah extra sibuk, tak nyempat2 nak melaksanakan hajat

kali ni ada masa terluang.. terus grab!


Huhu..sungguh selesa bila badan ditune balik u all..

Sangat gembira bila bidan tu bagi statement..

"uisy.. badan ko ni dah naik sikit ni..urut pun terasa lain"


Korang tak gi berurut..?

gi la.. sesekali refreshment badan..selesa u!



2 comments:

Zaidah said...

baru dua bulan lepas berurut...best bila berurut rasa fresh aje

dieya said...

waaa besh nyer! hari tu ingat nak gi spa masa kat penang, tapi tak sempat.. bz sangat berjalan2..bila lalu2 kat depan jentayu (spa sheila majid tu) selalu fikir "kalau gi sini mesti best" tapi tak gak pegi2.. bila nak gi nih? ishhhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...