"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 10, 2011

Bagus Betul..Belum Sambutan Bulan Kemerdekaan Lagi..

Ye betul..

Belum pun sambutan bulan kemerdekaan berlangsung, Tina dah start nuture semangat patriotik dia dah.

Sepanjang hari main dengan bendera. Sampaikan nak nap pun nak mama bentangkan bendera sebagai alas

Ikukan je la.. suka hati la nak..asal bahagia :)


1 comment:

dieya said...

hahaha comel nyer tido atas bendera! kalu ada contest gambar hari merdeka (i think astro ke the star yg buat last year?) boleh hantar nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...