"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 10, 2011

MamaZakwan's Birthday Giveaway


Jawapan untuk soalan cepu emas Nad :


Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi RM50 tu sebagai bayaran pendaftaran kelas cupcake sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab nak suruh dia expert buat cupcake untuk persediaan birthday tahun depan pulak so pemenang GA boleh la dapat cupcake free on their birthday pulak..hehe..boleh gitu Nad?


Tak payah tag la.. mama nak ajak semua orang yang baca post ni join GA Nad..JOM!


Sesape nak join sila la klik banner cupcake yang cantik comei kat atas tu ye..sila..sila..

1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

tq n gud lux ek! :)

suh masuk kelas wat kapkek ek?heemmmm...nice! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...