"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, April 2, 2011

Muncul Akhirnya BE Baru!!

Penat mama tunggu

dah lama BE baru tak sudi berjoget kat blog

pagi ni..amat gembira ok

BE baru mama sudah berada diatas sana..

sila la klik2..

:)

3 comments:

dieya said...

yg mana satu k sha?
yg heartbeat tu rasanya dah slalu klik2.. yg nuffnang kat atas gambo tina tu yek?
baiklah saya klik sekarang :-D

Mamamya said...

yeahhhh...tahniah...aku x penah dapat lg pun long...:(

sweet_pinky86 said...

tumpang gembira...
http://enazblog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...