"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, April 10, 2011

Uiiiii... Ramainya Orang...

Ni alkisah breakfast pagi tadi

Ini jugak agenda yang tertunda makan taun gak la korang

Nak sangat merasa breakfast kat McD, tapi tak terpergi-pergi la jugak

Macam la duduk jauh kat pendalaman..

tapi ntah la..baru pagi ni sampai seru nak ke sini



Sesampai kat McD ni..Allah ramainya manusia..banyaknya kete

Sampai nak parking pun punya susah

sib baik ada kete nak kuar..perghh..slamat..





korang tengoklah..ramainya manusia. Nak snap keadaan dalam McD ni..kang marah pulak org2 lain..hehe tapi siyes..mmg ramai




kakak Tina yang dipaksa bangun pagi dek melayan keinginan mama nak breakfast kat McD..hihi





saja nak tayang..bukannya banyak pun kami order..itupun beratur hampir 1/2 jam




saja nak tayang lagi gambo abah..thanks yang..sudi beratur lama..luv yu lah..



Sebaik jek menjamah hidangan breakfast ni, mama terfikir apasal la begitu ramai orang yang suka nak breakfast kat sini ek?

pada tekak mama.. tekak mama tau.. takde la sedap mana pun. ntah apa rasa dia..

Tapi dek kerana teringin..pergi jugak.

Kang takdelah kejakunan melanda anak beranak bila orang citer breakfast McD.. huhu

Hmm..so harap2 tekak ni takdelah teringin lagi nak breakfast kat sini

Buat scramble (eh..cenggini ke eja dia..ah..blasah la..)

kat rumah lagi sedap la..

Cuma.. sesambil sarapan dapatlah tengok2 sekeliling.. tengok2 orang..kanak2 berlarian..

Tina pun seronok sangat.. sesekali kan..

Ok la tu..

6 comments:

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

hehehe..tekak lain2 kot sha.kalau kite sekali skala mmg suka lepak mcd..hubby tk berapa minat tp kalau anak bini die request die layan jekla..nway, breakfast mcd tu org suka sbb environment kot..kire sesekali tukar suasanalah dr bfast kat umah or kedai mamak kan..=p

mamalieyna said...

aduhai..kalau eina tak sanggup ni..hehe..tp kalau dah tekak teringin nak mkn kan..sesekali bleh la layan..hehe..

Diamilikku said...

su pun tak suka bfast mcD...kalau mc value menu ok..bfast dia tak leh masuk ahh..roti dia cam liat jer...tapi anak2 sesekali suka gak layan..makan pencake tu...

Sha@Mama Tina said...

lily - tu la Lily..sesekali tukar suasana pun besh jugak. Lari dari kebiasaan kan. Bukan apa..kdg2 tekak ni mengada2 pulak takmo bfast kat kedai..or kat rumah.. hihi

Sha@Mama Tina said...

Mamalieyna - hehe..tu yang tak sanggup den nak beratur..tapi dah teringin kan..nak wat camner..layan jek la..

Sha@Mama Tina said...

Sue - betul3x..roti dia cam liat N ada rasa pelik la.. Tina siap bukak semua pcs & amik cheese dan makan tengah roti jek..lagi lawak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...