"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, May 5, 2011

Bila Abah Gaji .. :)

Huhu..tajuk..
memangla bila abah gaji kan..takkan la bila mama gaji plak?
gaji turun dari mana plak tu..

takde mama nak citer
"Bila abah gaji" je Tina mula la memujuk nak pegi jalan kedai buku..
katanya nak beli buku ipin..yang ada A-Y-A-M tu..

Tapi mungkir janji..
tengok lah koleksi buku dia utk bulan ini sahaja..





ini buku wajib kalau korang nak tau.. pastu dia tau pulak tu kalau edisi yang dah dibeli wpun tak pandai baca..nnt dia akan cakap.." ini kakak dah ada".. huhu




ini mama yang pilih. konon2 nak ajar suku kata la pulak..eja yang senang2 jek dulu. Macam ejaan DORA..UPIN..ha..gitu le lebih kurang.. :)




ini pun mama yang pilih..tak pernah jumpa buku mcm ni..kalau nak tau..buku ni tokey kedai bg free jek kat Tina..rugi tak amik..so amik je k la..








ini hasil dari popular.. rm6.99 kalau tak silap..







Last but not least..gambar tuan punya buku yang happy semacam sebab dapat buku idaman. Semua nak buat sendiri..nak bayar sendiri..nak bawak sendiri..dalam kete pun tak bg mama pegangkan..nak pegang sendiri..

hmm..montel..montel..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...